Böngésző pluginok – 3.rész!

0
145

Mute Tab

 A böngésző pluginok sorozat 3. részében nézzük meg a Mute Tab nevű, igazán hasznos Google Chrome bővítményt. Ezzel megoldhatjuk, hogy az automatikusan elinduló videótartalmak hangerejét leszedjük nullára!

Böngészünk, különböző oldalakat nyitunk meg, lefele tekerve olvasgatunk egy cikkben, és egyszer csak hangosan felharsan egy videó! A legtöbben találkoztunk már ezzel a problémával szerintem. Főleg amennyiben nem csak a napi rutin által behatárolt kedvenc lapjainkat nézegetjük. Ha visszaemlékszünk, a facebookon is régebben ,ahogy görgettünk lefele, automatikusan elinduló videók tömkelegével találkoztunk. Ott szerencsére ez a beállításoknál mára már könnyen kikapcsolható.

A Mute Tab nevű bővítmény erre ad megoldást, sok beállítási lehetőséggel, tökéletes működéssel, ráadásul ingyenesen beszerezhető! Szimplán csak az oldal alján található pontban töltsük le, és adjuk hozzá a Google Chromehoz! Ezt követően, ha aktív a plugin, megjelenik az ikonja a címsor mellett jobboldalt, melyre jobb klikkel kattintva elérhetőek a beállítási lehetőségek.

Beállítások

A beállítások között letilthatjuk teljesen a felharsanó hangokat, de akár a háttérben levő füleket is némíthatjuk. A fekete listára hozzáadhatjuk azokat a lapokat, amelyeken alapból tiltást szeretnénk elhelyezni. Ennek ellenkezőjére a fehér listára felvehetünk minden olyan webcímet, ahol maradhat minden, az eddigi megszokott módon például. Külön jó hír, hogy egy egyszerű bejelöléssel az inkognitó lapokra is kiterjeszthetjük a tiltást természetesen. Ezen túlmenően több apró beállítást is variálhatunk, elvégezhetünk, akár a specifikus zenei tartalmú lapokra vonatkozólag (pl:.YouTube).

A menüt előhozhatjuk még úgy is, ha szimplán csak bármelyik weblapon az egér jobb gombja lenyomása után, középtájt kiválasztjuk a megismert kék színű ikont. Ezáltal közvetlen tudunk az adott oldal sorsáról rendelkezni, tiltani, kivételekhez adni..stb.  Ha nem szeretnénk egyesével végigmenni a beállítási opciókon, szimplán csak kattintsunk a Privacy Mode lehetőségre, ezáltal minden lapon elinduló hangzavart elfelejthetünk.

Ha kedvet kaptál,hogy Te is kipróbáld, alább klikk, és tesztelheted is!

Mute Tab letöltése!

Adatok:
○ Egyelőre csak angol nyelven elérhető.
○ Mérete: 694Kb.
○ Több mint 21 ezer letöltés eddig!
○ 4/5 értékelés összesen.

Hasonló bejegyzések:
Legnépszerűbb böngésző - hazai!
Legnépszerűbb böngészők - nemzetközi!
Böngésző Pluginok sorozat 1.- WoT!
Böngésző Pluginok sorozat 2.- Panic button!
Böngésző Pluginok sorozat 4.- Freezetab!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .