Böngésző pluginok – 4.rész!

0
222

Freezetab!

A sorozat negyedik részében ismét egy Google Chrome plugint tekintünk meg, amely a freezetab nevet viseli, és a könyvjelzőinkhez, megnyitott lapjainkhoz lesz egy kis köze. Nézzük meg röviden, hogy miről is van szó!

A Google Chrome alapból beépített könyvjelzőjét igyekszik felülmúlni ez a kis plugin, amellyel szélesebb spektrumban, átláthatóbb módon rendezgethetjük személyes anyagainkat, dolgainkat. Az oldal alján közvetlenül ingyenesen le tudjuk tölteni, és villám sebességgel integrálni a böngészőnkbe. Ha ez megtörtént, a címsor melletti részen egy színes kör alakú ikon jelzi a meglétét közvetlen. Erre kattintva tudunk beállításokat eszközölni, és természetesen a funkcióját kiaknázni. Lényegében arról van szó, hogy külön mappákat tudunk létrehozni, és oda elmentegetni az általában külön füleken megnyitott lapokat, oldalakat. Ez azoknak hasznos elsősorban, akik a böngészés során folyamatosan felnyitnak mindent új lapok formájában például. Azaz majd „később” megtekintik őket, idővel. Felmerülhet,hogy véletlen bezárjuk viszont a böngészőt idő előtt, vagy el kell rohannunk, esetleg rosszabb esetben még az előzmények megtekintése is teljesen ki van kapcsolva, így újra vadászhatunk elő mindent.

Itt jön képbe a Freezetab!

Ennek megoldására készíthetünk különböző mappákat, a számunka fontos, elolvasandó fülek számára! Átláthatóság szempontjából mindenképp hasznosabb, hiszen ha tegyük fel megnyitottunk 15-20 lapot, már nem is látjuk melyiken mi van, így egyesével kell végigkattintgatnunk őket. Beszélhetünk tehát hosszútávon apróbb időmegtakarításról is, ha úgy vesszük. A bővítmény ikonjára kattintva, megfelelő ( vagy akár az alap) beállítást használva, a Quick Save opcióval létrejön a gyors mentés, amely azonnal elhelyezi a címkék közé a lapot, ráadásul időmegjelöléssel is ellátja! Az elmentett dolgainkat tudjuk rendezni is egyébként ABC sorrendbe, vagy időpont szerint is, amellett ,hogy egy beépített külön naptár gondoskodik az áttekinthetőségről.

Mindent összegezve egy nem túl bonyolult, hasznos kiegészítőről van szó! Megkönnyítheti azok életét, akik folyamatosan képesek lapot-lapra halmozni, de nem akarnak bajlódni azzal,hogy egyesével elkönyvjelzőzzenek mindent! hiszen annyira azért „nem fontos” dolgok, vagy szimplán csak egy későbbi olvasás miatt mentenék ki az adott oldalakat.

Ha kedvet kaptál,hogy Te is kipróbáld, alább klikk, és tesztelheted is!

Freezetab letöltése!

Adatok:
○ Egyelőre csak angol nyelven elérhető.
○ Mérete: 833Kb.
○ Utoljára frissítve: 2018.
○ 4.1/5 értékelés összesen.

Hasonló bejegyzések:
Legnépszerűbb böngésző - hazai!
Legnépszerűbb böngészők - nemzetközi!
Böngésző Pluginok sorozat 1.- WoT!
Böngésző Pluginok sorozat 2.- Panic button!
Böngésző Pluginok sorozat 3.- Mute Tab!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .