Böngésző pluginok – 5.rész!

0
255

Video Resumer

Több mint egy év eltelt, mióta a sorozat 4. része kijött, ezért Június hónapban ezen 5. és ezt követően egy 6. bejegyzés is publikálásra kerül. A mostani részben térjünk vissza egy kicsit a Youtube világába, ezért egy olyan bővítményt nézünk meg, amely számtalanszor jól jöhet a mindennapok során. Youtube lejátszás, ahol abbamaradt, azaz itt jön képbe a video resumer!

Amennyiben használunk Netflixet, HBO Go-t vagy egyéb online streamszolgáltatásra épülő sorozat/film megtekintő portált, úgy könnyen eszünkbe juthatnak a bővítmény láttán. A video resumer nevű plugin feladata, az előbb említett népszerű szolgáltatások egyik sajátosságát ágyazza át nekünk a youtubera, könnyedén.

A plugin működése

Video Resumer

Amikor youtubeon egy videót nézünk meg éppen és váratlanul ott kell hagynunk, úgy jöhet jól a Video Resumer. A böngészőinkbe beépülve segíti ,hogy amennyiben hirtelen be kell zárnunk a videót vagy kapunk egy áramszünetet, akkor is onnan folytatódik minden, ahol abbahagytuk. Esetleg érkezik egy frissítés a gépre, ami után megkeződik az újraindítás, nincs időnk megjegyezni hol tartottunk pontosan, ilyenkor is hasznos.

Telepítés / Használat

A lenti linkek egyikére kattintva közvetlenül a plugin letöltésénél találjuk magunkat. Olvashatunk véleményeket és picit bővebb leírást is természetesen. Nincs semmi más dolgunk, mint hozzáadni a böngészőnkhöz a bővítményt, engedélyezni esetlegesen és élvezni a működését. Nem kell kattintgatnunk semmit és beállítgatni sem, hiszen a telepítést követően már azonnal működésbe is lép. Próbáljuk ki nyugodtan, indítsunk el egy youtube videót, tekerjünk bele és váratlanul zárjuk be a böngészőt vagy az adott lapfület. Miután kikerestük az adott videót újra, garantáltan másodpercre pontosan onnan folytatódik, ahol korábban ott lett hagyva.

Nincs rá szükségünk?

Amennyiben meggondoltuk magunkat és nem nyerte el a tetszésünket, bármikor másodpercek alatt el is távolíthatjuk. Ehhez csak a bővítményeink listáját szükséges megnyitnunk a böngészőn belül és szimplán kikapcsolni vagy eltávolítani a plugint.

A plugin egyelőre csak Google Chrome és Firefox böngészőkre érhető el, viszont az értékelések igen beszédesek, mivel 4,3/5 -körül mozog a pontozásuk.

 

✅ Video Resumer letöltése: Google Chrome vagy Firefox
??
Adatok:
○ Mérete: 19.99Kb.
○ 4.3/5 értékelés összesen.
Kép forrása:V.R

Hasonló bejegyzések:
Legnépszerűbb böngésző - hazai!
Legnépszerűbb böngészők - nemzetközi!
Böngésző Pluginok sorozat 1.- WoT!
Böngésző Pluginok sorozat 2.- Panic button!
Böngésző Pluginok sorozat 3.- Mute Tab!
Böngésző Pluginok sorozat 4.- Freezetab!
Böngésző Pluginok sorozat 6.- Turn off the lights!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .