Home Böngészők Böngésző pluginok – 6.rész!

Böngésző pluginok – 6.rész!

0
Böngésző pluginok – 6.rész!

Turn Off the Lights

A böngésző pluginok előző, 5. részében a youtubehoz találtunk egy remek bővítményt, melynek segítségével a bezárt videókat tudtuk folytatni ott, ahol abbamaradt. Jelenlegi cikkünkben szintén a youtubenál maradnánk és a hónap egyik legnépszerűbb bővítményét vennénk szemügyre a Chrome store kínálatából. A bejegyzés írásakor több mint 1,6 millió telepítés történt már és közel 4,7/5 értékeléssel rendelkezik a plugin. Sötét youtube, teljes egészében!

Teljesen elsötétülő Youtube?!

Alapértelmezetten ugyan beállítható, hogy a youtube használatakor sötét módban legyünk, ez a plugin viszont még ettől is többet nyújt. Magyar nyelvű, hatalmas testreszabhatósággal rendelkezik és jól felépített menürendszert is kapunk mellé. Egy gombnyomásra teljesen elsötétíthetjük a videónkon kívűli részeket, ami itt azt jelenti,hogy szó szerint mást sem fogunk látni. Természetesen még ez is testreszabható, hiszen beállítható külön az átlátszóság és emellé több színvariáció is.

Telepítés / Használat

sötét youtube

A lap alján található linkre kattintva, közvetlenül a bővítmény lapján találjuk magunkat, ahol szimplán
csak hozzá kell adni a böngészőhöz. Ezt követően megjelenik az ikonja a jobb felső sarokban, amelyre elég egyszer rányomni és már aktiváltuk is az alapértelmezett sötétítő módot. A további  beállításokhoz, az ikonra kattintsunk jobb gombbal és válasszuk a beállítások opciót.

Lehetőségekből végtelen

Miután megnyitottuk a beállítások menüpontot, azzal szembesülhetünk ,hogy baloldalt egy hosszú oszlopnyi lehetőség adott számunkra, így ezekből szemezgessünk kicsit.

  • Alapok: Színbeállítás, elhomályosítás, automatizálások, listák létrehozása.
  • Vizuális effektek: Hangulatvilágítás, tükröződések, hang vizualizációs beállítások
  • Haladó beállítások: Flash, lebegő videó, szemkímélő módok, billentyűkódok, egérbeállítások többek között.
  • Éjjeli üzemmód
  • Kameramozgás
  • Beszédfelismerés: Nyelv kiválasztási lehetőségekkel
  • Analitika, elemzési beállítások

Mint láthatjuk, rengeteg lehetőség adott számunkra, nem csak az elsötétítés tekintetében, de számos kényelmi funkciót is könnyedén tudunk alkalmazni. Külön jó hír, hogy természetesen nem csak youtube videók nézése közben lehet használni a plugint, hanem gyakorlatilag bármilyen oldal böngészéte közben is akár. Így nem csak a sötét youtube opció játszik számunkra immár.

Összegzés

Amennyiben nem vagyunk megelégedve az alapértelmezett sötét youtube felülettel és emellé több funkciót is szeretnénk használni, mindenképp érdemes telepíteni a plugint. Kihasználatlanság esetén, másodpercek alatt eltávolítható véglegesen a bővítmények közül, de mindenképp több előnyt nyújt számunkra a használata.

 

✅ TOtL letöltése: Turn off the lights
??
Adatok:
○ Mérete: 5.56 MiB.
○ 4.3/5 értékelés összesen.
○ Frissítve: 2019
Kép forrása: TOtL

Hasonló bejegyzések:
Legnépszerűbb böngésző - hazai!
Legnépszerűbb böngészők - nemzetközi!
Böngésző Pluginok sorozat 1.- WoT!
Böngésző Pluginok sorozat 2.- Panic button!
Böngésző Pluginok sorozat 3.- Mute Tab!
Böngésző Pluginok sorozat 4.- Freezetab!
Böngésző Pluginok sorozat 5.- Video Resumer!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .