Home Böngészők Chrome: Weblap tartalmának letöltése

Chrome: Weblap tartalmának letöltése

0
Chrome: Weblap tartalmának letöltése
Chrome: Weblap tartalmának letöltése

Google Chrome – Weblap tartalmának letöltése

Az előző bejegyzésben egy hasznos funkciót tekintettünk meg a Chrome által, amely segített az elgépelt webcímek korrigálását tekintve. Amennyiben véletlenül elírtunk egy linket, úgy a szokásos felíratokon kívűl egy keresési javaslatot is kaptunk, melyre kattintva eljuthattunk a kívánt weblapra. A mostani részben maradunk továbbra is ennél a böngészőnél, de most egy bővítményt veszünk szemügyre inkább.

Weblap tartalmának letöltése, mindenre kiterjedően!

Rengeteg apróbb program, bővítmény és lehetőség létezik arra ,hogy egy adott honlapról le tudjunk menteni képeket, írásokat, csatolmányokat egyszerre. A plugin segítségével az oldal teljes tartalmát ki tudjuk listáztatni, majd a nekünk kellő dolgokat bejelölgetni és egy könnyed mozdulattal letölteni. Legyen szó képekről vagy a hosszabb szövegekről, minden gond nélkül lementhető. Bővítmény formájában alább látható az egyik legegyszerűbb és leghasznosabb talán, amely minden feladatot képes elvégezni.

Simple Mass Downloader!

A következőre kattintva tudod a Chromeba integrálni könnyedén: Simple Mass Downloader letöltése!

Nincs más dolgunk, mint rákattintani a kék színű „Hozzáad” felíratra, és telepíteni a böngészőnkbe másodpercek alatt. Ezt követően egy tájékoztató ablak jelenik meg, zárjuk be nyugodtan. Jobb fölső sarokban egy kék nyilat kell keresnünk

Két részre tudjuk bonatni a felütet, a fenti menüpontok alapján:

  1. Resource list: Az adott oldalon található tartalmak kilistázására szolgál.
  2. Download list: A letöltendő/letöltött emelek láthatóak itt sorbarendezve.

A plugin használata:

A bővítmény használata nagyon egyszerű, néhány lépésből eljutunk odáig, hogy letöltsük a számunkra kellő elemeket. Lépések pontról pontra:

  • Nyissuk meg a kívánt weblapot, amelyen ki szeretnénk próbálni a bővítményt, majd kattintsunk a fentebb említett kék nyílra.
  • A Resource list menüpont alatt található Load Page Links felíratra kattintsunk, amely pillanatok alatt kilistázza nekünk, az oldalon megtalálható elemeket.
  • Ezt követően jelöljük be azokat a rubrikákat, amelyeknek tartalmára igényt tartunk és kattintsunk azok letöltéséhez a jobb alsó sarokban található fehér nyílra.
  • Ezután automatán megkezdődik a letöltés, illetve átugrottunk a Download list oldalára, ahol meg tudjuk tekinteni az eddig letöltött tartalmakat.

Extra lehetőségek:

  • Resource list alatt található kép ikonra kattinva, csak az adott lapon található képeket listázza ki.
  • Alul a text filter alatti részen tudunk konkrét kifejezésre keresni. Gépelés közben már jeleníti is meg a találatokat.

 

Link: Letöltés
??

Hasonló bejegyzések:
Legnépszerűbb böngészők - hazai!
Legnépszerűbb böngészők - nemzetközi!
Böngésző Pluginok sorozat 1.- WoT!
Böngésző Pluginok sorozat 2.- Panic button!
Böngésző Pluginok sorozat 3.- Mute Tab!
Böngésző Pluginok sorozat 4.- Freezetab!
Google Chrome:Elgépelt webcím javítása!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .