Egyszerű időzítő a gépünkre!

0
209

Előző blogbejegyzésben megnéztünk röviden egy magyar nyelvű és egyszerű, automata gépleállító programot. Legyen szó automatizált leállításról, újraindításról vagy kijelentkezésről, biztosan nem csalódunk majd benne, így talán az egyik legjobb választás lehet. Május végi írásnak ezúttal vegyünk górcső alá egy időzítőt, amely számtalan apró lehetőséget rejt majd magában.

SnapTimer!

Biztos előfordult már velünk ,hogy figyelnünk kellett az órát ilyen – olyan okokból, hiszen nagyjából pontosan volt szükségünk az eltelt időmennyiségre. Gondoljunk itt egyszerű dolgokra, akár egy szimpla rizs odatételére a konyhában és közben a neten való bogarászásra, de még számtalan példát lehetne hozni. Ilyenkor figyelhetjük az időt és próbáljuk elkapni a körülbelül megfelelő pillanatot vagy szimplán a telefonon állíthatunk egy emlékeztetőt is akár. Van egy egyszerűbb megoldás is, mégpedig a SnapTimer, szimpla időzítő!

Visszaszámlálás..

időzítő

A lenti linken található helyről könnyedén letölthetjük a kisméretű programot, majd pár kattintással kicsomagolhatjuk, feltelepíthetjük. Angol nyelvű, de a kezelése nagyon egyszerű, szinte adja magát a használata. Miután elindítjuk, megjelenik egy kisméretű ablak, amelyben minden szükséges beállítást könnyedén el tudunk végezni. A Minutes szó utáni fehér rubrikába a + és – gombok nyomkodásával tudjuk az időt beállítani, de akár manuálisan is bepötyöghetjük, ha úgy kényelmesebb. Ezt követően semmi más dolgunk nincs, mint a mellette található Start gombra kattintva elindítani a visszaszámlálást.

Beállítási lehetőségeink

A programban van néhány apróbb beállítás, melyeket az Edit fülre kattintva az Options-ben találunk meg. Minimális angoltudás szükséges ugyan hozzá, de akár kattintgatással is könnyedén kitapasztalható,hogy mi micsoda. Lehetőségünk van a General fülön belül beállítani például ,hogy állandóan előttünk lehessen a számláló, függetlenül,hogy milyen ablakokat nyitogatunk meg épp. Ugyanitt lehetőség akad arra is,hogy automatikusan újrainduljon a számláló vagy akár letehetszük apróba a tálcára is. Sokoldalú kis időzítő, meg kell hagyni.

Az Alarms menüpont egy fokkal érdekesebb lehet, ugyanis itt beállíthatjuk a megjelenő üzenetet, de akár saját hanganyagot is betallózhatunk könnyedén. Amennyiben a Font fülre kattintunk felül, úgy a betűméretet állíthatjuk és a színkombinációkkal kísérletezhetjük ki a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Angol nyelvű ugyan, de mégis egyszerűen kezelhető, könnyen használható kis program. Számtalan eset akad, amikor nagy hasznát tudjuk venni, pláne ,ha szeretünk jobban elmélyedni a netezésbe, facebookozásba. Érdemes tenni vele egy próbát.

 

Link: SnapTimer
??

Hasonló bejegyzések:
Gépünk automatikus leállítása

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .