Facebook Hobbi, gyűjtemények a láthatáron

0
186
Facebook Hobbi

A Facebooknál tevékenykedő NPE csapat (Ők kísérleteznek gyakorlatilag az új termékekkel) egy teljesen új alkalmazással jelentkezett, melyre rögtön rávághatnánk, hogy a Pinterestet kívánja majd megszorongatni. Hogy a gyakorlatban ez mennyire sikerül, hosszútávon kiderül úgy is. Miről is van szó? Nézzük mit takar a Facebook Hobbi.

Galéria, képek rendezése

Egy kísérleti jellegű appról van szó, amely mint a neve is mutatja, a hobbijaink során keletkező fotók gyűjtőháza lenne konkrétan. Különböző hobbikból, projektekből vagy egyéb jól dokumentálható dolgokból tudnánk benne rögzíteni a képeinket. Bármivel működhet végső soron, egyfajta képes naplóként funkcionálna, hiszen láthatjuk majd ,hogy adott időben hogyan állt/fejlődött vagy éppen készült egy általunk megvalósuló dolog.

Várható lehetőségek

Akárcsak a Pinterestnél, úgy a tervek szerint itt, a Facebook Hobbi területén is egyfajta vizuális csokor, kollekciók hozhatóak létre, melyeket testreszabhatnánk és rendezhetnénk természetesen. A dátumozás alapján is könnyen láthatnánk ,hogy miként fejlődött egy-egy projektünk, ráadásul könnyedén megoszthatnánk ezeket ismerőseinkkel, barátainkkal. Like funkciót egyelőre nem tartalmaz a szolgáltatás, így ez talán kimarad majd belőle.

Bár Magyarországon még nem elérhető lehetőségről van szó, számos helyen már tesztelhetővé tették a nagyvilágban. Többek között Amerika egyes részein, Spanyolországban, Ukrajnában és több kisebb országban is. Androidra ugyan még nem, de az Apple telefonjaira már telepíthetőek az előbb felsorolt országok egyes részein.

 

További Facebookot érintő témák érdekelnek? Itt találhatsz frissülő írásokat!
Facebook newsroom