Home Szoftverek Fizetős szoftverek ingyenesen!

Fizetős szoftverek ingyenesen!

0
Fizetős szoftverek ingyenesen!

Az ilyen címeket olvasva a legtöbb embernek általában a clickbait cikkek juthatnak eszébe, netán a mindenféle vírust rejtő tartalmak.”Fizetős szoftverek..ingyen” Itt semmi ilyesmiről nem lesz szó, pusztán arról, ami a címben is szerepel. Októberben vegyük górcső alá azokat a lehetőségeket, amelyek hozzájuttatnak minket a fizetős szoftverekhez, teljesen díjmentesen. Ehhez nem fogunk sem torrentet használni, sem trükközni semmivel.

Fizetős szoftverek, teljesen ingyen!

Rengeteg promóció és ilyen-olyan lehetőségek adottak akkor, amikor kedvezményről van szó. Például egy adott napon az XY program akár 50%-al olcsóbb lehet, vagy valamilyen alkalomból csak a szoftver árának 20%-át elég kifizetni. (Általában egy szoftver születésnapi évfordulója kapcsán..stb) Azonban mi van akkor, ha teljesen ingyenesen szeretnénk hozzájutni valamihez jogtisztán, ami máskor súlyos ezer ft-okba is belekerülhet? A megoldás egyszerűbb mint gondolnánk, csak valamiért sokan nem néznek ezeknek utána.

Vannak olyan általában nagyobb oldalak, amelyek teljesen váratlanul osztogatnnak szoftvereket ingyenesen, bizonyos kikötésekkel vagy időlimittel. A kikötések között általában „facebook megosztás” utáni letöltés a leggyakoribb, de sok másikról is be lehetne még számolni. Nézzük meg azokat, amelyek még ilyet sem kérnek, szimplán csak annyit tesznek, hogy limitálják a beszerezhetőség idejét.

Időlimiten belüli beszerzés?

Vannak oldalak, amelyet kiteszik ,hogy éppen melyik szoftver érhető el teljesen ingyenesen és meddig. Most nem a gyűjtőoldalakra gondolunk ,hanem arra a weblapra, ahonnan már közvetlen le is tudunk tölteni ezek közül! Nincs más dolgunk, mint az ilyen oldalakat elmenteni a könyvjelzőink közé és pár naponta ellenőrizni,hogy nincs-e valami kedvünkre való esetleg.

Ezek az oldalak kiteszik általában,hogy mennyibe kerülne eredetileg, illetve azt is,hogy mennyi ideig beszerezhető éppen. (általában pár óra vagy pár nap a maximum)
Alább látható lesz néhány ilyen link, ahonnan össze lehet vadászni elég komoly video-szerkesztő szoftvereket, de akár vírusirtókat és kódszerkesztőket is.

Mire figyeljünk?

Fontos kiemelni ,hogy mindig győződjünk meg az adott oldal valódi céljáról. Azaz nem-e rosszándékú honlapról van-e szó, amely kártékony céllal jött létre elsősorban. Érdemes figyelni ezen felül,hogy az oldal rendelkezik-e https:// jelöléssel a címsorban, illetve ,hogy honnan jutottunk el az adott oldalra. Ha rizikósnak tűnik, pláne vírusos tartalmúnak, akkor inkább hagyjuk ki a „lehetőséget”, mert csak többet árthatunk vele hosszútávon magunknak.

Egy rövid lista a megbízható, ingyenesen beszerezhető forrásokból:

Ezen felül még számtalan kisebb oldal is található, azonban érdemes főleg itt nézelődni olykor, mivel nagyon jó lehetőségeket is ki lehet fogni. Az oldalak angol nyelvűek sajnos, de egy minimális tudással már érthető,hogy mire kell kattintani természetesen.

A következő bejegyzésben folytatjuk ezt a cikket, ahol a spécibb gyűjtőoldalakat nézzük meg, illetve nagyon aprópénzért is szétnézünk a lehetőségeket illetően.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .