Fizetős szoftverek kedvezményesen!

0
174

Októberi bejegyzéspárosunk a fizetős szoftverek kedvezményes, illetve ingyenes beszerezhetőségén alapszik. Pár héttel ezelőtt megtekintettünk néhány olyan megbízható linket, ahol garantáltan ingyenesen juthatunk minőségi szoftverekhez. Egyetlen hátrányuk az angol nyelv volt, ezt leszámítva viszont nagyon jó video-vágó vagy akár vírusirtó programokat lehet fellelni így.

Fizetős szoftverek kedvezményesen/ingyenesen?!

Olyan oldalakat nézzünk meg most, ahol ugyanúgy találhatóak ingyenesen beszerezhető tartalmak/szoftverek, de mellette hatalmas kedvezménnyel is juthatunk hozzá némelyikhez. Általában az ilyen oldalak legfőbb hátránya az,hogy nem pontosan olyan programok vannak kitéve, amelyeket elsősorban keresünk. Ettől még remek vétel lehet, főleg ha olyan munkához használjuk őket, amely hosszútávon megtérülést is hoz. Nézzük milyen lehetőségeink vannak tehát.

Megbízható oldalak:

Népszerű gyűjtőoldal: (Saját felelősségre!) Net-Load

Az egyik legismertebb 1$-os oldal: Humble Budle

Néhány szó a Humble Bunle oldalról: A világon az egyik talán legismertebb oldal, ahol a minimum 1$-tól kezdve a számodra tetszőleges összegig adakozhatsz, amiért cserébe általában minimum egy darab, de akár 3-4 szoftvert is kaphatsz ajándékba. Nagyon megbízható, könnyű kezelőfelülettel rendelkezik és érdekes dolgokat lehet itt is találni. Ha még nem próbáltad, érdemes olykor felkattintani, mivel gyakori időközönként frissítik az aktuális listát.

Biztonsági szempontok!

Akárcsak az előző bejegyzésben, úgy itt is muszáj kiemelni ,hogy a biztonság legyen az elsődleges dolog, ne pedig valami „tetszetős” azonnali ajánlat. Fontos,hogy mindig megbízható forrásból szerezzük be a számunkra szükséges szoftvereket, illetve amennyiben megtetszik valami, mindig legyünk körültekintőek. Sajnos rengeteg weboldal van, amely remek ajánlatokkal kecsegtet, végeredményként pedig bosszantó pop-upokat kapunk, vírusokat a gépünkre és egyéb bosszantó toolbarokat. Ezeket elkerülendő, mindig ellenőrizzük ,hogy az oldal rendelkezik-e https:// biztonsági állapottal például. Nézzük azt is mindig ,hogy honnan jutottunk el az adott oldalra, hiszen nem mindegy,hogy pl:. a Google első találatai közül vagy netán egy e-mailes Spam linkből.

 

Miért jók az ilyen oldalak? Mivel rengetegen vannak, akik jogtisztán szeretnék birtokukban tudni az adott szoftvert, nem pedig letöltögetni és remélni,hogy nem tartalmazott valamilyen kémszoftvert esetleg. Hasznos továbbá azért is,mert ha egyszer letöltöd ingyenesen vagy óriási kedvezménnyel, az már örökre megmarad, nem kell a jövőben újra a beszerzésével foglalkozni.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .