GeForce Now – Erős játékok, gyengébb gépen is!

0
193

Hazánkban is elérhetővé vált bárki számára a Geforce Now szolgáltatás, amelyet akár ingyenesen is ki tudunk próbálni könnyedén! Android, Windows és akár MacOS rendszeren is egyszerűen tesztelhető, csupán néhány bizonyos feltételnek kell megfelelni. Az ingyenes mellett egy fizetős verzió is található, amely ráadásul igen kedvező áron vehető igénybe. Az eddigi Béta verzió tehát végetért, így mindenki számára otthonról is gyorsan hozzáférhező a kliens természetesen.

GeForce Now – Bárkinek!

Miről is van szó pontosan? Ez gyakorlatilag egy játékstreamelő szolgáltatás, amely lehetőséget ad arra ,hogy gyengébb gépünk, eszközünk ellenére is tudjunk játsszani erőteljesebb, újabb játékokkal. Amennyiben rendelkezünk az eredeti, megvásárolt játékokkal, úgy több fiókot is lehetőségünk van betársítani és játszani, ráadásul elég széles palettán tehetjük meg mindezt. Külön extra,hogy nem kell feltelepítenünk értelemszerűen a játékokat, csupán elég rendelkezni azok megvásárolt változatával.

Betársítható kliensek, könyvtárak:

 • Steam
 • Uplay
 • Battle.net
 • Epic Games Store

Az Nvidia szerverein futnak a játékok, így nincs szükségünk semmilyen extra letöltésre/telepítésre, a kliensprogramot leszámítva természetesen. A játékosoknak csak bizonyos minimális feltételekkel kell rendelkeznie és már választhatnak is a két féle elérhető konstrukció közül.

Ingyenes lehetőség:

 • Egyhuzamban maximum 60 percnyi játékidő, majd sorbanállásos várakozás következik.
 • Ray Tracing funkciók hiánya.

Fizetős változat: (Havi 5,49 eurós csomag)

 • Egyhuzamba 6 órányi játékidő
 • RTX támogatás
 • Kevesebb várakozási idő

Kirpóbálási, csatlakozási feltételek

Néhány minimális követelmények meg kell felelni, amennyiben használni szeretnénk a szolgáltatást.
Minimális követelmények:

 1. PC esetén: Min. 64bites Windows 7 vagy attól újabb operációs rendszer. 4 GB RAM, 2 magos, 2 Ghz-s processzor, illetve DirectX 11.
 2. Mac: MacOS 10.10 vagy attól újabb rendszer.
 3. Android: Minimum Android 5.0 és 2 GB RAM.
 4. Netkapcsolat: Minimum 15 Mbps sebesség. (Ajánlott a 25 Mbps)

A GeForce Now által támogatott játékokat elérhetjük ezen a linken kereszül! Listás nézetet nem ad nekünk sajnos, így manuálisan kell begépelnünk az általunk keresett játékot. Amennyiben mindennek megfelelünk és rendelkezünk a játékokhoz való hozzáféréssel (vagy közvetlen megvásárlás megoldott), már ki is tudjuk próbálni az Nvidia szolgáltatását.

 

LINKEK: 
Csatalkozási lehetőség: Nvidia GeForce Now
Játéktámogatás megtekintése: Játéklista, manuálisan
A kliensprogram letöltése: GeForce Now kliens

Kép forrása: Nvidia.com