Home GYIK

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések!

Mi a PC Szektor küldetése?

Az oldal azért jött létre elsősorban,hogy az átlagfelhasználók számára segítséget, illetve tippeket adjon különböző programokkal, pluginokkal kapcsolatban. Emellett kiemelten fontos a hibakódok/hibaüzenetek feltárása példuául a Windows 10 vagy esetleg a játékkliensek kapcsán.

Az oldal teljesen ingyenesen ad tippeket,leírásokat?

Igen, természetesen az oldalon minden tartalom ingyenes, semmiért nem kell fizetni. Sőt, ha általános informatikával kapcsolatos kérdéseid vannak, arra is szívesen küldök választ, átlagban 72 órán belül.

Milyen tartalmak találhatóak a honlapon?

Az oldalon igen vegyesen csoportosulnak a témák, amelyek egyre inkább próbálnak mindent érinteni idővel. Letöltéssel/konvertálással, hibafeltárással,de akár vírusírtással kapcsolatos olvasnivalók is találhatóak a honlapon. Emellett folyton bővülő tudástár, a minél inkább akutális témákra/fogalmakra hangolva.

Melyek a főbb témakörök?

A főbb témakörök mindenképpen a különböző hibaüzenetekre/kódokra adnak választ elsősorban. Emellett párhuzamosan az online/offline biztonság, a különböző böngészéshez használható pluginok vagy éppen a kisebb programok ismertetése/kezelése adják a főbb témakörök jelentős részét.

Milyen témákkal foglalkozik a blog?

A blogon megjelent cikkek igyekeznek több témával is foglalkozni vegyesen, mint például az online biztonság, vagy éppenséggel Windows 10-es leírások. Emellett megtalálhatóak apróbb írások is Excel trükkökről, PDF tippekről vagy például Youtube konvertálással kapcsolatosan. A teljes listához vidd az egeret a felső menüsorban található Blog felíratra.

Milyen gyakran frissülnek a cikkek?

A blogon belüli írások mindig kettő hetente jönnek ki. Egy hónapban minimum kettő darab cikk jön létre, amelyek külön-külön részt érintenek, de általában egy témakörön belül. A tudástárban és a többi almenüben fellelhető írások vegyesen,időpontoktól függetlenül íródnak. 

Regisztráció az oldalra. Mivel nyújt többet?

Az oldalon lehetőség lesz reigsztrációra, mellyel a tervek szerint az alábbi lehetőségek nyílnak meg.: Különböző rejtett tartalmak, tippek-trükkök elérése, vagy akár a jövőben kisebb nyereményjátékokon való automatikus részvétel biztosítása.

Adblockerre figyelmeztető ablak jelenik meg olykor. Miért?

Az oldal egyetlen bevétele a minimálisan elhelyezett reklámokból származik. Amennyiben az oldal használata közben kikapcsolod az adblockert, úgy támogatod a honlap hosszútávú fejlődését és működését. Ezért igazán hálás vagyok, az oldal elsősorban ebből tudja fenntartani csupán magát.

Hol találom meg a felhasználói feltételeket?

A Felhasználói feltételeket közvetlenül IDE kattintva érheted el. Illetve megtalálod a honlap alján.

Én is küldhetek be, egy adott témával kapcsolatban kérdést?

Természetesen! Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd,hogy egy adott témakörben jöjjön létre egy néhány perces rövidke írás, úgy bátran használd alul a kapcsolati űrlapot!

Hol tudok közvetlenül e-mailt küldeni?

Levél küldéséhez: kattints IDE, vagy írj közvetlen e-mailt az info[kukac]pcszektor.hu címre.