Home Hibakódok

Hibakódok

HIBAKÓDOK / ÜZENETEK

(Windows 10)

Alább található egy lista, amely folyamatosan bővülő, a Windows 10-hez kapcsolódó kódok, valamint váratlan megjelenő hibaüzenetek gyűjteménye. Lenyitható fülekre lett tervezve, a kényelmesebb átláthatóság érdekében. Ha pontos keresést szeretnél végrehajtani, használd a keresőt!

A számítógépünk nem felel meg a Windows 10 minimális követelményeinek a letöltés és frissítés tekintetében.

Nincs elég lemezterületünk,hogy a Windows 10 frissítéseit telepíteni tudjuk. Szabadítsunk fel néhány gigát,és próbáljuk meg újra. Ez megoldhatja a problémát.

Ugyanazt jelenti mint az előző kód. Nincs elég lemezterületünk,hogy a Windows 10 frissítéseit telepíteni tudjuk. Szabadítsunk fel néhány gigát,és próbáljuk meg újra.

A frissítési folyamatot akadályozza, egy a Windows 10 rendszerével nem kompatibilis alkalmazás,szoftver. Célszerű átnézni a futó folyamatainkat, alkalmazásainkat, majd egy újraindítást követően megnézni mi történik.

Nincs elegendő lemezterületünk a Windows 10 telepítése/frissítése számára. Szabadítsunk fel pár gigát, és a probléma jó eséllyel megszűnik.

Ez a kód hiányzó vagy sérült file-ra utal, amely elengedhetetlen a Windows 10 Update folyamatához. Látogassunk el a Microsoft hivatalos weboldalára, és kattintsunk a Frissítés gombra! Ezen folyamat által ellenőrizhetjük, és feltölthetjük a hiányzó állományokat.

A frissítési folyamat nem teljesült, mert újraindulhatott vagy leállhatott véletlenül a számítógép. A megoldás egyszerű. Szimplán csak indítsuk újra a frissítést, és ellenőrizzük,hogy megfelelő-e a tápellátás.(Főleg Laptop tekintetében értendő.)

Gyakran előforduló hibák közé sorolható. Lényege,hogy a rendszerünkből hiányoznak a legfontosabb frissítések ahhoz,hogy végig mehessen a művelet. Ellenőrizzük az utolsó frissítéseinket, pótoljuk azokat ha kell,majd próbáljuk újra!