Home Gaming Ingyen beszerezhető játékok, néhány napig!

Ingyen beszerezhető játékok, néhány napig!

0
Ingyen beszerezhető játékok, néhány napig!

Néhány nap telt el, hogy a GOG meghirdette a március 31-ig tartó akcióját, melynek keretében ingyenesen tölthetünk le klasszikus és indie típusú játékokat. Most pedig itt egy újabb lehetőség, hiszen a Steam és az Epic Games Store is becsatlakozik, nem is csak egy-egy címmel ráadásul!

Ingyenes Steam játékok

A Steam jó akciókat csinál, amelyek pár napig tartanak maximum, így érdemes igyekezni. A leírás szerint az adott dátumig, ezen felül a készlet erejéig elérhetőek biztosan az egyes játékszoftverek. A fiókunkhoz való hozzátársítása/ hozzáadása után, szokásos módon megmaradnak örökre természetesen, így nem kell azonnal letölteni őket.

Aktuális lista: 

Headsnatchers – Könnyed/Akció/Indie  (Március 22. 18:00)
Lara Croft and the Temple of Osiris™ – Akció/Kaland  (Március 24. 8:00)
Tomb Raider [2013] – Akció/Kaland  (Március 24. 8:00)
Goat of Duty – Akció  (Március 31. 19:00)

Továbbiak az E.G.S-től!

Az Epic Games Store is hozott egy kis ajándékot, hiszen két játékot is letölthetünk, ráadásul csak egy gyors regisztráció szükséges hozzá. A játékok ebben az esetben is megmaradnak, elegendő csupán megőrizni a regisztrációnkat az oldalon.

Aktuális lista:

Watch Dogs – Akció/Kaland  (Március 26. 16:00)
The Stanley Parable – Kaland/Komédia  (Március 26. 16:00)

 

Ubisoft – Assassin’s Creed lehetőség

Amolyan plusz egy opcióként az Ubisoft elérhetővé tette néhány napig az Assassin’s Creed: Odyssey nevű játékot. Öt napon keresztül különféle megkötések nélkül kipróbálható a játék, bár nincs már hátra sok idő. Az addig elért eredmények természetesen nem vesznek el, így ha megvásároljuk a jövőben a játékot, folytathatjuk ahonnan abbamaradt.

Villámlehetőség:

Assassin’s Creed: Odyssey – Akció/Kaland/Szerepjáték  (Március 23)

 

A játékok nevére kattintva, közvetlen az adott lehetőség linkjén találjuk magunkat, ahol már csak be kell jelentkezni a megfelelő kliens fiókunkba. A Steam játékok örökre megmaradnak a játéklistánkban, ahogy az E.G.S-től aktiváltak is megmaradnak a jövőben.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .