Home Gaming Ingyenesen tölthető le a népszerű GTA V sikerjáték!

Ingyenesen tölthető le a népszerű GTA V sikerjáték!

0
Ingyenesen tölthető le a népszerű GTA V sikerjáték!

Tovább osztogat az Epic Games!

Az Epic Games Store az utóbbi időben igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen nincs olyan hónap lassan ,hogy ne számolnánk be valamilyen akciójukról. Gyakran begyűjthető általuk több játék is, ráadásul arról is gondoskodnak, hogy olykor klasszikus, nagynevű játékhoz is hozzájuthassunk, mindezt teljesen ingyen. Napokkal ezelőtt már megszellőztette az E.G.S ,hogy hamarosan egy komolyabb címet is bezsebelhetnek a felhasználók, nemrégiben pedig lehullt a lepel. Ingyenesen vihető az egyik legnagyobb sikerjáték, a GTA V!

Grand Theft Auto V

A játék teljesen ingyenesen beszerezhető és megtartható örökre, csupán csak egy regisztráció szükséges hozzá. Ezt követően hozzáadhatjuk az online fiókunkhoz és kezdődhet is a letöltés könnyedén. Az akció egészen május 21 délutánig tart, így addig bármikor megejthető a művelet, melyet akár ide kattintva is megtehetsz. A GTA V ára egyébként a mai napig is több ezer forint (kiadástól függően), melyet játékosok tízezrei játsszanak nap mint nap. A játék futtatásához szükséges a kiadó kliensére is, de ezt szintén könnyedén letudhatjuk egy egyszerű regisztrációval majd.

Rendszerigény

A játék a jól megszokott módon játszható, óriási térképen és szép környezetben, mindezt több különböző karaktert irányítva is akár.
Minimális rendszerkövetelmények a játék futtatásához:

  • OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
  • CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • RAM: 4 GB
  • VGA: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Tárhely: 90 GB

 

Amennyiben szeretnél további ingyenesen letölthető tartalmakról olvani, úgy ezen a linken keresztül van rá lehetőség. Érdemes követni a PC Szektor frissen megalakult Facebook oldalát is, hiszen ott is közzétételre kerülnek a friss hírek.

Link:
Grand Theft Auto V letöltése

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .