Ismételten ingyen játék az Epic Games által! + Továbbiak hamarosan!

0
541

Ismét osztogat az Epic Games Store

Az elmúlt hónapokban több helyről is szerezhettünk meg nevesebb játékokat, ráadásul teljesen ingyen. Osztogatott már a Steam is néhány jobbak közé sorolható címet, de akár a GOG-tól is behúzhattunk egyszerre 27 játékot. Most az Epic Games Store kedveskedik újra a játékosoknak, így fel is sorolunk 3 db ingyen játék lehetőséget.

Az első helyre egy körökre osztott stratégiai játék került, amelyet 2020.04.30 délutánig tölthetünk le és lehet a miénk örökre. A For The King megszerezhető közvetlenül ezen a linken.

További kettő cím

Jövőhéttől ismét lesz kettő ingyenesen használható játék, melyeket érdemes lehet követnünk, ha szeretjük a régi típusú gorrorjátékokat, illetve a kisebb unaloműzőket. Beszerezhetőek hamarosan:

  • Amnesia: The Dark Descent
  • Crashlands


Az ingyen játék / játékokhoz semmi másra nincs szükség, csupán egy gyors regisztrációra az Epig Games honlapján. Ezt követően már hozzá is tudjuk adni a fiókunkhoz a játékokat, melyek véglegesen a sajátjaink maradnak.

LINKEK:

For The King letöltése
Amnesia The Dark Descent letöltése
Crashlands letöltése
További ingyenes játékokat bemutató cikkek

Borítókép: ironoakgames.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .