Home Egyéb kategória Kipróbálható a Windows Edge böngészőjének rejtett játéka

Kipróbálható a Windows Edge böngészőjének rejtett játéka

0
Kipróbálható a Windows Edge böngészőjének rejtett játéka

Rejtett játék

A Microsoft elkészített egy szörfös játékot, melynek létezéséről korábban csak néhányan tudhattak, mostantól viszont bárki hozzáférhet. A játék kipróbálható tehát bárki számára, aki rendelkezik az új Edge névre hallgató böngészővel.

Történeti áttekintés

Több mint 20 év telt el, mely idő alatt a Microsoft böngészőjének változatai és egyáltalán maga a logoja is nyomonkövethető volt természetesen. Az új típusú Microsoft Edge böngésző hiába számít újdonságnak, a logoja mégis a régi Internet Explorerre hajazott. Ezen igyekeztek a cégnél változatni és alkotni egy attól teljesen eltérőt, egyedit és újat.

Az új Edge logo egy hullámot ábrázol, azonban,hogy miért pontosan azt, csupán csak a Microsoft Insider programjának résztvevői fedezhették fel. A végső megoldás tulajdonképpen egy meglepetéshez vezetett, mely egy Edge böngészőben játszható szörfös játék lett. Ez a játék elérhetővé vált mindenki számára, csupán az Edge böngészőre van szükség hozzá.

Játék indítása

Nyissuk meg a Microsoft Edge böngészőt, majd a fenti címsorba írjuk be a következőt: edge://surf/ és már el is indul a program. A játék egyébként egy 1991-es SkiFree nevű, síelős játékra hasonlít, amelyet akkoriban csempésztek bele szintén az akkori böngészőbe.

A játékban egy szörföst kell irányítanunk, melynek a karakterét is mi választhatjuk meg. Több játékmód is kipróbálható, miközben menekülünk az ellenség elől.

Célszerű frissíteni az Edge böngészőt, mivel a játék is és több újdonság is a 83-as verziótól kezdve érhető el biztosan. Frissíteni ide kattintva lehet könnyedén.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .