Kliensek

 A számítógépes játékok, szoftverek iparágán belül, jelenleg köztudottan ez a három legnépszerűbb kliens, amit játékosok százezrei használnak nap mint nap. Ez a rész kifejezetten nekik kedvez most.

Semmi sem lehet tökéletes, szokás mondani, így a játékkliensek kapcsán is érvényes ez a megfogalmazás. Apróbb hibák, bugok, váratlan hibaüzenetek mindig is voltak és sajnálatos módon lesznek is. Éppen ezért külön-külön aloldalakat létrehozva, folyamatosan gyűjti a honlap az ilyen jellegű, bosszantó tartalmakat, és igyekszik pár mondatban tippet adni, mivel lehet megoldani a kialakult helyzetet.

Amennyiben az egyik ilyen szoftver, pontosabban tartalomkezelő rendszerrel kapcsolatos problémánk merült fel, vagy szimplán csak tájékozódni szeretnél kicsit jobban a témát illetően, válaszd ki a lentebb látható pontok egyikét. Ha konkrét kulcsszóval rendelkezel esetleg a hibával kapcsolatban, használd a keresőt, amellyel hamarabb eljuthatsz a megoldáshoz.

 

Alább egy rövid ismertető, amennyiben számunkra teljesen új terepről van szó!

Mit érdemes tudni a Játék – kliensekről?

Emberek tízezrei vagy akár százezrei használják napi szinten világviszonylatban egyszerre. Lényegében itt olyan tartalomkezelő rendszerekről beszélünk, ahol internetkapcsolattal felruházva rengeteg lehetőséget kapunk az online világban.

Elsősorban lehetőségünk van arra,hogy megvásárolt szoftvereinket (vagy a gépen futtatottakat) saját listába rendezve tartsuk egy kényelmesebb kezelőfelületen, mindezt párosítva titkosított jelszóval és akár többlépcsős azonosítással egy beléptetési rendszeren keresztül. A létrehozott fiókunkban tudunk programokat, különféle tartalmakat megvásárolni, illetve különböző kiegészítőket, vagy akár virtuális tárgyakat is, amely gyakorlatilag örökre a birtokunkban tudható. A rendszeren keresztül közvetlenül gyakorlatilag bárhonnan, bármikor letölthetővé válnak a tartalmaink, egyedül csak az eszköz helykapacitására kell figyelnünk amellett, hogy az internetkapcsolat is kényelmes sebességű legyen.

Nem csak szoftvereinket, játékainkat és az azokhoz való kiegészítőket tudjuk itt kezelni, de egy komplett közösségi felületet is kapunk, ahol létrehozhatunk barátlistát, chatelhetünk, szinteket érhetünk el, vagy éppen csereberélni is tudunk bizonyos online eszközöket, tartalmakat illetően. Remek lehetőséget nyújtanak számunkra ezen tartalomkezelő rendszerek arra is,hogy barátainkkal, ismerőseinkkel közösen játszhassunk egy időben, illetve,hogy elmenthessük videó vagy kép formában kedvenc jeleneteinket. Rendkívül sokrétű felhasználást biztosítanak tehát, és ez még csak néhány főbb kiemelt lehetőség a sok közül, így nem véletlen,hogy ekkora népszerűségnek örvendenek felhasználói körökben. Külön plussz pont még, hogy már ezen rendszerek javarésze alapból magyar nyelvű felülettel, beállításokkal is rendelkeznek.