Home Böngészők Letölthető és frissíthető a Mozilla Firefox 76. verzió!

Letölthető és frissíthető a Mozilla Firefox 76. verzió!

0
Letölthető és frissíthető a Mozilla Firefox 76. verzió!

Mozilla Firefox 76

Nemrégiben vált elérhetővé a Firefox új, 76-os verziója, amely több újítást is hozott magával, főképp a biztonság tekintetében. Az új verzió igyekszik az eddigitől is komolyabb védelmet biztosítani a jelszavaink kapcsán, akár többszemélyes helyi használat esetén is. Ráadásul mást is tartalmaz az új verzió, amely immár a Zoom-ot érinti.

Lockwise

Elérhető hivatalosan is a Mozilla Firefox 76, melyet innen is le lehet tölteni vagy frissíteni könnyedén. Az új verzió a jelszavainakhoz nyújt komolyabb védelmet, ugyanis a beépített Lockwise jelszókezelő egy piros négyzetben ad figyelmeztetést a következő esetekben:

  • Amennyiben egy általa is böngészett honlapot feltörtek és jelszavak szivárogtak ki
  • Amikor egy feltört honlapon használt jelszóról kiderül, hogy más helyen is használatban van ugyanaz, a felhasználó által.

További extra, hogy a Lockwise által azok sem nyernek bepillantást a jelszavainkba, akik ugyanazt a gépet használják akár napi szinten is, mint mi. A megjelenítés előtt a felhasználói fiókhoz tartozó jelszót kell megadnunk, majd ezt követően mindössze öt percig láthatjuk vagy menthetjük ki onnan. (Az idő letelte után a folyamat újra megismételhető természetesen)

Beépített Zoom

A fentebb említett újdonság pedig a Zoom-ot érinti, amelyet innentől kezdve telepítenünk sem kell, ha Firefoxot használunk. Használhatóvá vált közvetlenül a böngészőből is, így telepítésre semmi szükség a jövőben, ráadásul a Zoom audio eszköze is támogatottá vált időközben. Ehhez természetesen mindenképpen frissíteni kell az új verzióra, anélkül nem érhető el.

 

LINK:
Mozilla Firefox 76.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .