Origin

 Az Electronic Arts nevű cég, digitális disztribúciós rendszere. Alább találsz segítséget,ha felmerülő problémád akadt a kliens kapcsán!

Érdemes kijelentkezni, újraindítani az alkalmazást. Ne aggódj, az eddig letöltött adatok továbbra is megmaradnak, onnan folytatódnak majd, ahol félbeszakadt.

Nyomjunk rá egy javítást! Válasszuk ki a játékunkat, jobb klikk,majd kattintsunk a Repair funkcióra! Ez összeveti az Origin szerveren található filejait, a gépeden levőkkel!

Ebben az esetben csak magát az Origin klienst érdemes eltávolítanunk a gépről, újra letölteni és feltelepíteni. Ez általában megoldja a Launch Error hibaüzenettel járó problémát.

Sajnos igen. Célszerű az Origin futtatása esetén kikapcsolni vagy legalább is beállítani megfelelően a tűzfalakat,vírusírtókat, virtuális meghajtókat és bővítményeket.

Amennyiben rendellenességet tapasztalsz a Kliens kapcsán,ezekre érdemes figyelni leginkább: Avast, AVG, McAfee Anti-virus, Nod32, Norton, Panda Anti-virus , Ad Aware, Spycatcher Express, Zone Alarm, No-Script.

Sajnos a Google Chrome és az Origin nem szívleli egymást ilyen tekintetben valamiért. Érezhetően lassabb lehet egy másik böngészőhöz képest. Amennyiben lassúnak találjuk,érdemesebb Firefoxon, Operán tenni egy próbát!

A megújult Origin sajnos egyelőre nem tartalmazza a magyar nyelvi beállításokat. Remélhetőleg idővel ez változik,néha érdemes megnézni. Addig is használható viszont, a legelterjedtebb nyelveken, angolul és németül is.

Sajnos jelenleg nincs rá lehetőség,hogy a régi kinézetben tudd használni a programot, mivel mindig a frissített kinézet válik az éppen aktuálissá.