Ismertető-Rövid bevezető

0
115

Bevezető a témakörökbe! 2017 –

Megnyílt a PC szektor Blog menüpont is!

Néhány hetente lesznek várhatóan közzétéve a cikkek, apróbb bejegyzések, amelyek igyekeznek majd a PC-s világ minden szegletéből meríteni egy keveset! A témák kiválasztása a leginkább releváns keresések alapján, és népszerű témákkal kapcsolatosan, aktualitását biztosítva lesznek megírva, kihelyezve! Természetesen nem csak a Windows és a Kliensekkel kapcsolatosan. Akár az online letöltések, vagy éppen a legjobb vírusirtók tesztjeit illetően is lesznek fellelhető írások. Erre jött létre elsősorban a blog!

Fontos tudni, hogy az oldal kifejezetten az emberek tájékozódásának segítése végett jött létre! Ezért ha van valami konkrét téma, ami érdekelne kicsit jobban boncolgatva is, ne félj írni a kapcsolatfelvétel menüpont alatt, közvetlen a lap alján! Természetesen az ilyen jellegű kéréseket követő cikkek, a teljesíthetőséggel arányosan, a blog -ra is kikerülnek!

Vírusirtás, spyware, toolbar…? A pc szektor blog kategóriái ezekre is lehetőséget ad majd!

Ki ne szeretné biztonságban tudni adatait, dokumentumait, háttértárakon szereplő file-jait?! Manapság rengeteg vírus, kémprogram és rosszindulatú szoftver van ,amelyeknek könnyebb áldozatául esni, mint azt gondolnánk. Bosszantó,amikor egy váratlan pillanatban megfertőzi a gépünket,esetleg a böngészőnket egy malware/spyware program, majd elkezdenek Toolbarok letöltődni, esetleg hozzáférhetetlenné válnak egyes anyagaink az eszközön. Érdemes odafigyelni, hiszen biztosan többek által ismert lehet a szituáció, amikor van egy kis szabadidőnk online tevékenység formájában, majd hirtelen ott találjuk magunkat,hogy késő este is a vírusirtással,annak keresésével vacakolunk. Természetesen ne legyenek illúzióink, hiszen ha valami olyan kártevőt fogtunk ki,amire a védelmi rendszerünk nincs kellőképpen felkészülve, majdnem hiába minden, az a pár óránk már elúszott. Amit tehetünk,hogy átvesszük a lehetőségeket és kiválasztjuk a gépünk adottságai számára legmegfelelőbb védelmet.

Témakörök várhatóan!

A témakörben a különböző vírusirtókat,szoftvereket fogjuk körüljárni, megnézni mire képesek nyomás alatt, illetve ,hogy egy átlagfelhasználó számára, melyik biztosítja a legmegfelelőbb védelmet. A böngészőinkbe épített védelmi rendszerek hatékonysága, és persze az internetes barangolás általi, ránk leselkedő veszélyforrásokra is kellő figyelmet lesz érdemes szentelni,mivel nagyobb problémákat okoz sokszor számunkra,mint maguk a gépünket fertőző,kisebb programvírusok. További folyamatosan épülő témák lesznek a jelszavakkal, regisztrációkkal kapcsolatos kérdések-válaszok, fókuszba állítva az egyszerű felhasználói szokásokat elsősorban! A PC szektoron található Blog keretein belül, a hasonló témájú cikkek lehetőleg egymást követően jelennek majd meg, ezzel is segítve az információk gyors összehasonlítását, vagy éppen teljes körű megszerzését.

Az oldalon megtalálható főbb témakörök:

 • Adatvédelem
 • Adatmegsemmisítés
 • Böngészők
 • Cortana
 • Excel
 • Facebook
 • Gmail
 • Képátméretezés
 • Nyomtatás
 • PDF
 • Youtube
 • Windows 10

A lista folyamatosan bővül, ahogy az oldalon megjelenik egy új kategória/menüpont! 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .