PDF oldalak törlése!

0
307
PDF oldalak törlése!

PDF oldalak törlése!

Biztosan sokunkkal előfordult már, hogy adott volt egy letöltött,illetve előre összeállított .PDF dokumentum, de azzal kellett szembenéznünk,hogy néhány benne található lapra nincs semmi szükségünk! Nyomtatásnál ez könnyen kiküszöbölhető, hiszen beállítjuk a nyomtatandó oldalak tartományát, és meg is oldottuk a problémát. Viszont mi van akkor, ha elküldeni szeretnénk valakinek az összeállítást, és pár oldalt ki kellene törölni belőle? PDF oldalak törlése, könnyedén!

Kifejezetten olyan módszer után történt a keresgélés, amelyhez nem kell letölteni/telepíteni semmit, nem kell beállítások tömkelegével variálni, és bárki számára könnyen kezelhető az alap felület is! Egy online megoldás lesz a segítségünkre, amelyről azt kell tudni elsősorban, hogy nem csak a fentebb említett dologhoz lehet hasznosítani, hanem gyakorlatilag mindenhez! Az oldalon több tucat lehetőségünk van a .PDF fileokkal kapcsolatban, melyek közé tartozik például a konvertálás,átalakítás, összefűzés, és még sok érdekesség. Az oldal alapból angol nyelvű, de nagyon könnyen ki lehet igazodni rajta így is!

Nézzük magát a PDF CANDY -t!

A kezdőlapra belépve rögtön elénk tárulnak a lehetőségek, nem szükséges menüpontokból kibogarásznunk,hogy mire lehet szükségünk, mi az amit éppen keresünk! Könnyed, átlátható kezelési felületet kapunk, amely az átlagfelhasználók igényeihez is igazodik.

Kifejezetten az oldalak törlését nézzük most meg tehát, amelyhez ki kell keresnünk a „Rearrange Pages” nevű opciót. Miután megtaláltuk és rákattintottunk, könnyedén feltölthetjük az adott .PDF fileunkat, vagy akár betallózhatjuk a Google Drive/Dropboxunkból is, feltéve ha rendelkezünk ilyesmikkel. A tallózást követően láthatjuk az oldalainkat, amelyeket tetszés szerint új sorrendekbe állíthatunk be, és törölgethetjük is természetesen! A kurzort mozgassuk a számunkra szükségtelen nézőkép fölé, és jobb sarokban a kis piros x-re szimplán kattintsunk rá. Miután kiválogattunk és átrendeztünk mindent, amit szerettünk volna, szimplán csak kattintsunk a Reaggange Pages lehetőségre, és töltsük le az elkészült anyagot!

Ennyire egyszerű az egész, de ha körbenézünk, akkor az oldalon számos más remek funkciót is találhatunk, érdemes a linket is kimenteni, hiszen itt egyben megtalálunk nagyjából mindent, amely a PDF témakörhöz kapcsolódik.

A következő cikkben megnézzük, hogy miként lehet PDF űrlapokat készíteni, az egyik legegyszerűbb módon!

✅ LINK
 (Angol nyelvű)

Hasonló bejegyzés:
✍ PDF Űrlapok készítése egyszerűen!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .