Steam

 Egy tartalomkezelő rendszer, melyet a Valve Software fejlesztett ki. Itt találhatsz listaszerűen, gyakran előforduló hibákat a lehetséges megoldással együtt.

 

Fel kell töltened a Steam Accountod/Játékot kell vásárolnod-beaktiválnod, és máris a pontoknak köszönhetően, elkezd a profilod szintet lépni. Érdemes kitűzőket is készítened, ezzel gyarapítva a steam szintjeid felfelé!

Valószínűleg nem vagy elég magas szinten ahhoz, hogy ezen korlátozott funkció feloldásra kerüljön. Növeld a szintjeid számát és biztosan engedélyezni fogja a plusz barátok hozzáadását!

Sajnos elképzelhető. Érdemes a steam futtatása közben, a háttérben futó egyes programokat kiiktatni, ha problémát tapasztalsz. Kapcsolódási nehézségek, szoftver-összeomlások pl.

Elsősorban a kémprogram elhárító alkalmazások illetve tűzfalak. P2P kliensek,FTP és webalkalmazások, VPN eszközök. Fontos megemlíteni a játékátfedés programokat is.

AVG, Avast, BitDefender, F-Secure, McAfee Anti-virus, Nod32, Norton/Symantec Anti-virus, Panda Anti-virus, VIGuard Anti-virus, Ad-ware, Spyware Doctor, Webroot Spy Sweeper, CYBERsitter, Zone Alarm, Alcohol 120%, CCleaner, Skype, VMware, Google Toolbar