Takarékos nyomtatás!

0
239
Takarékos nyomtatás!

Reklámmentes, takarékos nyomtatás!

A takarékos nyomatás esetében ,egyből a „tintamennyiség” minél kevesebb felhasználására gondolunk, ami ugyan fontos és érthető, sőt, ezzel a módszerrel ezen a téren is van eredmény, de konkrétan itt most nem erről lesz szó! Nyomtatás másképp, mindentől mentesen!

Szeretnénk kinyomtatni néhány oldalt a webről teljes egészében, mert kellenek róla a képek és a komplett anyag is. Viszont szomorúan vesszük észre olykor, hogy ebbe beletartoznak a különböző menük, a bannerek és minden más is. Ezek számunkra nem fontos vagy kellő dolgok, ismerjük el. Nyilván vacakolhatnánk azzal,hogy külön kiollózzuk a szöveget, a képeket és amire szükségünk van, de lássuk be,hogy aránylag sok időt vesz el. És utána sem biztos,hogy végül egy jól kinéző lap lesz a végeredmény.

Ennek megoldására született ez a rövidke cikk, amely mint mindig, most is igyekszik a leggyorsabb, legkorszerűbb és a lehetőséghez képest a legegyszerűbb megoldást kínálni! Nézzük is!

Print What You Like!

Egy weboldalt hívunk segítségül ebben a helyzetben, amely a Print What You Like nevet viseli! Nagyon könnyen és gyorsan segít nekünk a fentebb említett problémán!    (Ide kell beillesztetünk a linkünket az oldalon belül)

Az oldalra belépve nincs más dolgunk, mint a megfelelő helyre beírni azt a weboldal címet, amelyet szeretnénk kinyomtatni. Miután beillesztettük, kattintsunk a „Nem vagyok robot„-captcha gombra, és a zöld Start feliratra! Ha ez kész, pár másodperc után bejön elénk a komplett oldal, amelyen mint látjuk, minden teljesen interaktív! Bármire kattinthatunk, rögtön elénk jön egy kisebb menü is. Ezen keresztül eltüntethetjük, átméretezhetjük vagy módosíthatjuk a különböző részeket! Amennyiben úgy gondoljuk,hogy teljesen elkészültünk, és úgy néz ki minden, ahogy szeretnénk, a baloldali részen pár apróbb beállítás mellett, azonnal ki is nyomtathatjuk!

Ennyire egyszerű az egész! Így ténylegesen érvényesül a takarékos nyomtatás elve, azaz olyan papírt fogunk végül a kezünkben, amely az igényeinknek is jobban megfelel adott esetben. Illetve a korábban említett felvetés is teljesül valamilyen szinten, hiszen kevesebb, számunkra hasztalan dolog = nagyobb megtakarítás a nyomtató kapacitását tekintve. Az oldal egyetlen hátránya talán az angol nyelv, így akinek ez nem tetszik, nyilván nem is fog vele élni igazán. (Bár végigkattintgatva is könnyen kitalálható a menüpontokból,hogy mi-micsoda)

Viszlát bannerek, menüpontok és különböző oda nem illő dolgok! Nem kell másolgatással bajlódni, és időt pocsékolni a különböző tördelésekkel, belógó fél-linkekkel, miegyébbel.

A következő cikkben is a nyomtatóknál maradunk még egy kicsit, ugyanis megnézzük mi a helyzet akkor, ha több mindent szeretnénk nyomtatni egymás után, úgymond csoportosan előre beállítva, és közben elvégezni más teendőket!

✅ LINK!
 (Angol nyelvű)

Hasonló bejegyzés:
Csoportos nyomtatás!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .