Call of Duty – Warzone! Már több mint 30 millió játékossal!

0
321

Az elmúlt években több különböző CoD-ot is láthattunk, melyek mindegyike más területre helyezte a hangsúlyt. Ezúttal pedig egy különlegességet kapunk az újdonság mellett, ugyanis teljesen ingyenesen játszhatunk a március 10-én kiadott Warzone nevű, új résszel!

Call of Duty – Warzone

A legutoljára kiadott Modern Warfare nagy sikert aratott, hiszen visszatért a futurisztikus jövőbeli tartalmaktól egy mai világot ábrázoló korszakba gyakorlatilag. Alig jelent meg néhány hónapja és már meg is érkezett az új, teljesen ingyenesen és megkötések nélkül játszható Warzone! A játék egy Battle Royale verziót képez az utolsó kiadott részhez, de nincs szükség az alapjáték feltelepítésére külön, közölte a fejlesztő, azaz az Infinity Ward.

A játékban egyszerre 150 ember csaphat össze, miközben a jól megszokott módon kezd szűkülni a terület nagysága. A végső cél természetesen ,hogy egy győztes kerüljön ki csupán a meccs végére.

30 millió plusz!

Alig több mint egy hét alatt a regisztrált felhasználók száma már el is érte a több mint 30 milliót! Ez a növekedés úgy tűnik kitart, ugyanis nem úgy néz ki, hogy fogyatkozna a kipróbálási kedv a játékosok körében. Ennek híréről egyébként maga az Activision tett bejelentést a Twitteren keresztül.

A játék elérhető a PC-ktől kezdve a konzolokon át és mint említésre került, egyáltalán nem kell hozzá megvásárolnunk az alapjátékot. Teljesen ingyen feltelepíthetjük és játszhatunk, hiszen a játék a különböző mikrotranzakciókból tartja fenn magát.
Pénzért tudunk vásárolni tehát, ha szeretnénk új fegyvereket vagy különböző kinézeti módokat a karakterünknek. Könnyen el tudunk költeni a néhány száz ft-tól kezdve akár több ezer forintnyi összeget is a játékban, hiszen elég széles skálán mozognak az árak.

Konkurencia

A battle royale játékmód vezető játékai elsősorban a PUBG és az Epic Games által létrehozott Fornite, így feltételezhető, hogy a Call of Duty – Warzone elsősorban nekik kíván konkurenciát támasztani. Nem elhanyagolhatóak ezek mellett egyéb ilyen típusú játékok sem, melyek népszerűsége szintén magas, így ilyen lehet például az Apex Legends is.

LINK:
Call of Duty – Warzone letöltése

 

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .