Uplay

Az Ubisoft Entertainment SA szervezésében látott napvilágot. Ha problémád akadt a klienssel, alább tudsz keresgélni, hátha köztük lesz amit keresel.

 

Sajnos az Uplaynél igen gyakoriak az ilyesfajta hibajelenségek. Érdemes várni néhány órát, és újrapróbálni. Ezt követően a webes felületen keresztül is megpróbálkozhatunk a bejelentkezéssel, ott egyáltalán működik-e.

Természetesen! Indítsuk el a játékot, majd egy felugró ablak felkínálja nekünk a lehetőséget általában. Sokszor viszont alapból Uplayen kezdi futtatni,így nincs vele további teendőnk.

Igen! Célszerű az uplay futtatása esetén kikapcsolni vagy legalább is beállítani megfelelően a tűzfalakat,vírusirtókat.

Amennyiben rendellenességet tapasztalsz a Kliens kapcsán,ezekre érdemes figyelni leginkább: AVG, Avast, McAfee Anti-virus, Norton, Nod32, Daemoon Tools, Panda Anti-virus , Ad Aware, Spycatcher Express, Zone Alarm, No-Script.

Érdemes feltelepítenünk a szabadon letölthető Microsoft Fix it nevű programot,amely jó eséllyel megoldja a problémát. Letöltés, telepítés,újraindítást követően a probléma jó esetben megszűnik.

Ha nem oldódott meg a gond, akkor tegyük a következőket: 1;Távolítsuk el teljesen az Uplayt! 2; Kézileg minden apró visszamaradt filet/mappát távolítsunk el! 3;Töltsük le újra,majd telepítsük a klienst. 4; Próbáljuk meg törölni a system32-ből a HOSTS-nevű filet. Ellenőrizzük most a csatlakozást!