YouTube egységesítés, mindenkinek!

0
300
YouTube egységesítés

YouTube frissítés, elkerülhetetlenül?

Amennyiben hinni lehet a híreknek, úgy idén márciustól már mindenki számára csak a 2017-ben bevezetett új kinézet és design lesz elérhető a YouTube egységesítése végett. Ennek fő oka ,hogy számos olyan funkció lett bevezetve az oldalon, amely csak ezzel a felépített designnel működik teljeskörűen, problémamentesen. Természetesen, ha eddig használtunk külső forrásból valamilyen bővítményt, pl amivel át lehetett színezni az oldalt vagy egyéb, azokat nem tudja közvetlenül befolyásolni a dolog.

Teljeskörű átállás

Azok, akik nem az új kinézettel használják a népszerű videomegosztó portált, értesítést kaphatnak a váltással kapcsolatosan. Ezen túlmenően az elavult böngészőkre vagy éppen egyéb támogatásbeli hibákra vagy hiányosságokra is felhívják majd a figyelmet természetesen. A felhasználói élmények javítása és a kisebb funkcionális hibák elkerülése végett fontos ez az egész elsősorban, így ennek köszönhető a YouTube egységesítés.

Előzmények a YouTube táján

Még 2017-ben, az év végéhez közeledve történt ,hogy a YouTube videómegosztó több módosítást is eszközölt a házaYouTube egységesítés táján. Érintette a kinézet mellett az apróbb elemeket, a mobilos felületet külön és a logót is átszabták kissé. A kezdőoldal átalakult, hiszen jóval kevesebb lett a piros szín, illetve letisztultabb lett az egész. Mobil verzión nézve is látható volt a változás, hiszen felülről eltűnt a megszokott piros fejléc, illetve szintén funkcionálni kezdett egy éjszakai üzemmód. Idénytől tehát a youtube egységesítés által, azaz annak köszönhetően mindenkinél igyekeznek ezeket a változásokat teljesen célbajuttatni.

Érdekelnek még további YouTube hírek? Ide kattintva tudsz nézelődni a friss tartalmak között!