YouTube – Lebegő ablak bárhol!

0
263
YouTube - Lebegő ablak bárhol!

Floating for Youtube!

A YouTube kapcsán eddig nem szerepelt az oldalon túl sok érdekesség, ezért most vegyük ismét górcső alá egy kicsit! Most egy pluginon keresztül ráadásul! Ebben a bejegyzésben már megnéztük, hogy miként lehet minőségi konvertálást/letöltést végezni a hangfileok végett. Például .mp3-ba! Itt pedig egy rövid leírást találhatunk a legegyszerűbb és minőségibb videó letöltési lehetőségeket illetően, közvetlen a link által.

Nem kizárt,hogy használunk sokan,de legalább is többen láttak már különböző applikációkat, amikor a telefonon böngészve, nyitva van kis ablakban egy adott youtube videó. Például ha épp olvasgatunk, böngészünk és alatta zenét hallgatunk. Így gyorsabban tudunk a következő számra lapozni, vagy pillanat-megállítani az adott számot. Praktikus még ha éppen hosszasabb chatelésekbe bocsátkozunk, és amíg a válaszokra várunk, tudjuk nézni kedvenc új zenei klippjeinket, kisfilmjeinket, vagy bármit, amihez éppen kedvünk van, mindezt úgy,hogy nem kell az ablakok és appok között ugrálni.

PC-re és egyéb eszközökre is megérkezett az eddigi talán legegyszerűbb megoldás!

Amennyiben a Google Chrome böngészőt használjuk, lehetőségünk van egy bővítmény telepítésével ugyanezt elérni villámgyorsan a gépen is! Nagyon praktikus lett, csupán elég kezdés gyanánt a linket beillesztetünk a megfelelő helyre, és ezt követően bárhova húzhatjuk a kis ablakot! Ezt majd aztán kedvünkre rögzíthetjük, illetve át is méretezhetünk akár!

A bővítmény neve: Floating for YouTube™

IDE kattintva, közvetlen letölthető a Chrome által. Szimplán csak kattintsunk a hozzáadás gombra a jobboldali sarokban, és mindent elvégez helyettünk a böngésző. Ha kész, már csak rá kell kattintani a zöld Launch APP feliratra, beilleszteni egy kedvenc linkünket, és kipróbálni! Ráadásul a későbbiekben ha meg szeretnénk nyitni, megtalálhatjuk a start menünkben is az alkalmazást. Nem kell hozzá nyitva lennie a Google Chromenak!

Az ablakot mozgatni és rögzíteni a jobb felső sarokban található ikonok segítségével tudjuk, de a szokott módon kedvünkre át is méretezhetjük az ablak méretét természetesen.

Az alkalmazást egyébként eddig 415.070 felhasználó próbálta ki, és összességében 4,20-as értékelést kapott az  ötös skálán.

 

Hasonló bejegyzések:
YouTube hanganyagok letöltése!
YouTube videók konvertálása!
YouTube trükkök, kombinációk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .