YouTube – Trükkök, kombinációk.

0
263
YouTube - Trükkök, kombinációk.

YouTube trükk és billentyűkombinációk!

Ez lesz jó ideig az utolsó YouTube –ról szóló bejegyzés, mivel kevés rá az igény, illetve vannak ettől hasznosabb, fontosabb témák is, tény. Ettől függetlenül most utoljára szedjünk csokorba néhány lehetőséget, hátha talál benne valaki kedvére valót! Youtube trükk!?

 

Éjszakai mód aktiválása!

Youtube trükkSötét téma: Régebben még bővítmény kellett hozzá, ám jó ideje beépítésre került az úgynevezett „Sötét téma” a felületbe, amely által teljes sötétségbe boríthatjuk a képernyőt! Késő esténként kifejezetten kényelmes lehet annak, akinek a szemét nagyon bántja a fehér élénk színe.Kattintsunk jobboldalt fölső sarokban a felhasználói profilunkra, majd a legördülő menüből az 5. opció kiválasztásával (sötét téma), szimplán csak billentsük át a kapcsolót! Ennyi volt mindössze.

 Billentyűkombinációk a videó lejátszása alatt!

  • 0 : A videó legelejére ugorhatunk
  • 1 – 9 : (A videóban egységesen felosztva 10 és 90% között tudunk ezáltal haladni.
  • M : Az ’m’ billentyűt lenyomva lenémítható a videó.
  • K : Videó elindítása és megállítása.
  • L : Előre teker 10 másodpercet a videóban.
  • J : Visszateker 10 másodpercet a videóban
  • F : Teljes képernyőre teszi a videót.
  • Home : A ’0’ leütéshez hasonlóan, közvetlen a videó elejére kerülünk.
  • End : Az ’End’ billentyű leütése esetén a videó legvégére ugorhatunk.

Videó ismételt lejátszása újra és újra és újra!

Megtaláltunk egy új zenét ami tetszik? Nem akarunk mindig visszaklikkelgetni az újrajátszáshoz? Van rá villámmegoldás! A megnyitott linkünkre kattintsunk fönt a címsorba, és a youtube szó után közvetlen gépeljük be,hogy „ repeater „. Üssünk egy entert és már mehet is! Az alap linkünk ezáltal így fog kinézni: www.youtuberepeater.com/…..

Regionális korlátozás feloldása!

Előfordulhat,hogy egy feltöltött videó nem tekinthető meg, mivel korlátozta a feltöltő a régiónkat, és az alábbi megoldás pontosan ennek kikerülését szolgálja. Ha ilyen videóval találkozunk, alapból a link valahogy,így fog kinézni: https://www.youtube.com/watch?v=abcdefgh

Ezt javítsuk át a következőre mindig! (Helyettesítsük egy sima v betűvel a watch?v= részt):   https://www.youtube.com/v/abcdefgh….

 Ennyi volna mindössze, és máris élvezhetjük a kívánt tartalmat! Ilyenkor ne lepődjünk meg, ha teljesképernyőssé teszi a videót, ez teljesen normális ebben az esetben.

A YouTube sorozat ezzel most egy darabig lezárult. A későbbiekben nem kizárt a folytatása, vagy ezen bejegyzés folyamatos frissítése.

 

Hasonló bejegyzések:
YouTube hanganyagok letöltése!
YouTube videók konvertálása!
YouTube lebegő ablak, bárhol!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .