YouTube videók letöltése!

0
486
YouTube videók letöltése!

YouTube videók konvertálása, letöltése!

Az előző cikkben megnéztünk milyen lehetőségeink vannak abban az esetben, ha gyorsan, egyszerűen, jó minőségben szeretnénk hanganyagokat letölteni, konvertálni. Láthattuk,hogy mennyire könnyű dolgunk van, akkor is ha csak néhány percünk van letölteni pár file-t, de akkor sem kell sokat variálnunk ha egy terjedelmesebb anyagot szeretnénk a leggyorsabb lehetőségek egyikével lekonvertálni. Most megtekintjük a Youtube videó, filmek letöltésének milyen opciói vannak, amennyiben figyelembe vesszük azt is,hogy választhatóak legyen a minőségbeli, kiterjesztések általi lehetőségek is!

Érdemes kettészednünk a legnépszerűbb lehetőségeket, amelyek most is az online 
beállítások alkalmazása és lekonvertálása az eszközünkre, illetve egy feltelepített programon keresztül történő letöltés.

Mind a kettő opciónak megvan a maga előnye és hátránya is! Az online letöltés gyors, egyszerű, gyakorlatilag bármikor elérhető. Ha a weblap ideiglenesen nem is elérhető, például karbantartás miatt, akkor is találunk több száz másik oldalt, amelyen a letöltést véghez vihetjük. Hátránya,hogy általában egyszerre csak egy videót képes konvertálni. Ha újat szeretnénk, megint elölről kell kezdenünk a beállításokat, végigmenni a nem túl hosszú folyamaton.

Az előre feltelepített program annyiból hasznos,hogy azonnal rendelkezésünkre áll, elég csak a YouTube videókat kikeresgélni és a linkjeiket kimásolni. Egyszerre több videót is konvertálhatunk tehát, és elég egyszer elvégeznünk minden szükséges beállítást. (Pl:. 1080p felbontás, avi. fileformátum..stb) Hátránya, hogy ha elveszik valamiért a szoftver vagy működésképtelenné válik, több időt vesz igénybe az elindíthatóságának megoldása, mintha online megnyitható módszerrel, gyorsan lekapkodnánk azt a pár anyagot.

Itt találhatóak a legnépszerűbb, legjobban kivitelezett megoldások apró link gyűjteménye, ha a Youtube videó letöltése a téma.

Online felületen történő letöltésekhez néhány megbízható link:

1, Online Video Converter – Választható fájlformátumok!
2, 2 Conv – Magyar oldal, legnépszerűbb filetípus választóval!
3, Clip Converter – Minőség, fájlformátum választhatóság!
4, Flvto – Választható fájlformátum,gyors konvertálás!
5, Office Converter – Több típusú konvertálást tesz lehetővé!

Legnépszerűbb feltelepíthető, konvertáló/letöltő szoftverek:

1, Freemake Video Downloader – Legnépszerűbb, rengeteg lehetőséggel!
2, Any Video Vonverter – Sok beállítási lehetőség, gyors konvertálás!
3, Carl Cheo – Megbízható, sok lehetőséget kínáló szoftver!

Az online honlapok esetében nagyon egyszerű dolgunk van, hiszen a megfelelő rubrikába beillesszük a konvertálni kívánt YouTube videónk linkjét, esetleg beállítjuk az igényeinknek megfelelő lehetőségeket, majd rákattintunk a letöltés gombra! (Letöltés,konvertálás,Start,Indítás)

A szoftveres megoldásnál célszerű a legelején beállítani a lekonvertált tartalmak mentésének helyét, és az általában megkívánt formátumot, minőséget is. Ezzel időt takarítunk meg, illetve megkíméljük magunkat a minden indítás után kiválasztandó ugyanazon opcióktól.

Hasonló bejegyzések:
YouTube hanganyagok letöltése!
YouTube lebegő ablak, bárhol!
YouTube trükkök, kombinációk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .